Водіям на замітку: Названо найгірші позашляховики для міської їзди, які витрачають багато бензину

Експерти з Німецької екологічної організації Environmental Action Germany (Deutsche Umwelthilfe, DUH) назвали п'ять позашляховиків, які незручні при експлуатації в місті і споживають занадто багато бензину. Про це повідомляє "Автотема", передають Патріоти України.

Зокрема в список увійшли позашляховики і кросовери:

  • BMW X7 M50i;
  • Range Rover Sport SVR;
  • Audi Q7 Plug-In;
  • Volkswagen Amarok Aventura;
  • Mercedes-Benz GLS.

На думку фахівців, ці автомобілі не тільки незручні для користування в умовах міста, а й завдають великої шкоди навколишньому середовищу.

У BMW X7 M50i витрата палива на 100 кілометрів складає 15 літрів. Авто викидає 357 грамів вуглекислого газу на кілометр пробігу. До того ж, розміри машини не розраховані на типовий гараж.

Значної шкоди екології завдає Range Rover Sport SVR - 390 грамів CO і Audi Q7 Plug-In - 302 грами на кілометр.

Дизельний пікап Volkswagen Amarok Aventura експерти назвали "брудною" через те, що двигун авто відповідає вже застарілим нормам Euro-6b. Фахівці також відзначили його великі розміри і значна кількість викидів CO - 276 грамів.

Є претензії і до Mercedes-Benz GLS. Рівень шкідливих викидів у цього автомобіля становить 459,3 грама вуглекислого газу на кілометр пробігу.

Більшості людей вона добре знайома: Яка хвороба стане причиною наступної пандемії

субота, 20 квітень 2024, 19:30

Більш ніж половина, а саме 57% провідних науковців у галузі охорони здоров'я впевнені, що наступним інфекційним захворюванням, яке спричинить смертельну пандемію, стане новий штам вірусу грипу. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. У мі...

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...