Водіям на замітку: Названо найкращі автомобілі в Україні з заводським ГБО

В Україні постійно збільшується вартість автомобільного палива, тому деякі автомобілісти встановлюють на свої машини ГБО. Сьогодні ми розповімо про найкращі автомобілі з заводським ГБО, які можна зараз купити в Україні, передають Патріоти України.

Почнемо із компактного кросовера Renault Duster, який заводське ГБО отримав у 2020 році. Такий Дастер із повною заправкою бензином та газом може проїхати до 1000 км. Крім того, з ним рівень викидів СО2 нижчий на 10%, а витрати на паливо в середньому на 30% нижчі, ніж у аналогічної бензинової версії. Газоболонне обладнання відповідає вимогам безпеки і дозволяє в будь-який момент при необхідності перемикатися між бензином і газом.

На українському ринку Renault Duster з заводським ГБО у базовій комплектації коштує 440 600 гривень. З повним приводом – 554 500 гривень.

Потрібно зазначити, що Renault пропонує українцям ще кілька моделей з заводським ГБО. Наприклад, Renault Sandero (366 800 гривень) та Renault Logan (377 900 гривень).

Крім того, обладнають свої автомобілі газоболонним обладнанням південнокорейські компанії Hyundai та Kia. Наприклад, на газі їздять Hyundai Sonata та Kia K5. У цих автомобілів різний дизайн, але однакове газоболонне обладнання та однакові технічні характеристики.

Заводське ГБО також встановлюють на Opel Zafira. Двигун – 1.6 ecotec. Такий автомобіль має великий запас ходу.Ще одна машина з заводським ГБО – Chevrolet Orlando. Він оснащується 2,0 л бензиновим двигуном та газоболонним обладнанням 4.5 покоління. Його перевага полягає в тому, що має багато характеристик 5-го покоління, але обслуговувати дешевше.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...