Водіям на замітку: Названо найнадійніші авто з США, які майже не ламаються


Фахівці автомобільного ринку назвали найнадійніші автомобілі з США, які рідше всього ламаються, доставляючи клопотів своїм власникам. Рейтинг автомобілів склало американське агентство J. D. Power, передають Патріоти України.

Так, провідні експерти американського агентства оцінили сотню машин, випущених в 2018-2021 роках, ґрунтуючись на опитуванні власників цих авто.

Лідерами за результатами дослідження стали Lexus, Porsche і Kia.

  • Lexus зайняв перше місце з показником в 81 поломку на 100 авто.
  • На другому місці - Porsche. У цього авто 86 поломок на 100 машин. А самою надійною моделлю компанії став Porsche 911.
  • Третє місце у Kia з 97 поломками на 100 машин.

Зазначимо, що автомобільна марка Kia ще рік тому займала 14-е місце. А ось найбільш ненадійними автомобілями стали Jaguar (186 поломок), Alfa Romeo (196) і Land Rover (244).

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...