Водіям на замітку: Названо найнадійніші марки авто з пробігом, які рідко ламаються

Автомобільні експерти carVertical склали рейтинг найнадійніших марок автомобілів з пробігом, які рідко ламаються і майже не підводять своїх власників. Дані публікує 32cars.ru, передають Патріоти України.

На першому місці опинилися автомобілі марки KIA, оснащені передовими системами безпеки. Серед можливих несправностей при експлуатації - поломка електропідсилювача керма, несправність гальма стоянки і проблеми з каталізатором.

На другому місці Hyundai - мінусом називають слабке лобове скло і корозію заднього підрамника. Головний плюс - авто цієї марки вважаються одними з найбезпечніших у світі, крім того, Hyundai виробляє власну сталь.

Третє місце зайняв Volkswagen завдяки своїй довговічності. Незважаючи на те, що машини цієї марки надійні, у них іноді виходить з ладу механічна коробка передач і з'являються проблеми з системами ABS/ESP.

На четвертому місці Nissan - компанія робить акцент на безпеку, використовуючи інноваційні технології, такі як огляд на 360 градусів і інтелектуальна мобільність. Серед можливих проблем - корозія центральної направляючої шасі і відмова теплообмінника АКПП.

На п'ятому місці Mazda, яка також використовує передові технології, що знижують ризики потрапити в ДТП і отримати серйозні травми. Серед проблем - поломки турбін на дизельних двигунах Skyactive D і відмова ABS.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...