Водіям на замітку! Названо позашляховики, які категорично рекомендують не купувати - що з ними не так

Позашляховики завжди мали велику популярність серед автомобілістів завдяки своїй потужності, простору і здатності долати складні дорожні умови. Проте, не всі з них однаково гарні, передають Патріоти України.

Існують моделі, які, попри свою привабливість і розрекламованість, мають низку суттєвих недоліків, що роблять їх невдалим вибором для споживачів. Про 7 із них розповів GO Banking Rates.

Land Rover Range Rover

Якщо людина купує дорогий та стильний автомобіль, вона, імовірно, очікує, що він буде надійним та довговічним. Однак якщо ви обрали Land Rover Range Rover, то гарантовано будете змушені витрачати великі суми для того, щоб ремонтувати його та підтримувати в ідеальному стані.

Власники позашляховика часто повідомляють про передчасний знос гальм, витік води через лобове скло, непотрібне вмикання лампи підвіски та несправність гальмівної системи.

Chevrolet Blazer

Купуючи позашляховик, потрібно переконатися що він не лише достатньо надійний, а й безпечний. Недостатня кількість безпекових систем може призвести до травм, витрат на коштовне лікування та навіть смерті.

На жаль, Chevrolet Blazer є одним із найнебезпечніших позашляховиків. тому експерти дуже не радять потрапляти на цьому автомобілі в аварії.

Jeep Grand Cherokee

Позашляховики, як правило, купують люди які багато подорожують або мають велику родину. В будь-якому випадку такий автомобіль повинен забезпечувати найкращу надійність. Але Jeep не може гарантувати надійну їзду на таких моделях, як Grand Cherokee або Renegade.

Хоча цей транспортний засіб є доволі популярним, він часто стикається з проблемами, які призводять до дорогого ремонту. Також він має доволі високий рівень смертності серед водіїв, які потрапити в ДТП.

BMW X5

BMW X5 – це ще один позашляховик високого класу, який з часом може вас розорити. Автомобіль має складну електроніку, яка часто виходить з ладу та потребує дорогого ремонту. Крім того, через те, що X5 вважається розкішним, витрати навіть на звичайне технічне обслуговування перебувають на надто високому рівні.

Ford Explorer

Explorer – це не той позашляховик, який варто купувати, якщо у вас обмежений бюджет і вам потрібен автомобіль, на який можна покластися. Він має проблеми з трансмісією та надійністю двигуна.

Нові моделі 2022 року взагалі відкликають через погані паливні системи, силові агрегати, систему запобігання задньому ходу, стоянкові гальма та електричні системи.

Dodge Journey

Dodge Journey – ще один позашляховик, який має тенденцію швидко знецінюватися та має механічні проблеми. Також чимало моделей з 2009 по 2018 роки мають проблеми з перегрівом двигуна.На жаль, з подібними негараздами стикалися навіть автомобілі з доволі маленьким пробігом.

Mercedes-Benz SUVs

Позашляховики створювалися для активного відпочинку, бездоріжжя, кемпінгу тощо, тому такі розкішні моделі, як Mercedes-Benz SUVs не мають сенсу та загалом доволі переоцінені.

Крім того, вони потребують ремонту значно частіше, ніж їхні дешевші аналоги. А також для їхнього обслуговування вам знадобляться фірмові запчастини, інструменти та навіть рідини, які коштують значно вище ринкової вартості подібних матеріалів.

На атлантичному узбережжі США горбатий кит раптом випирнув з глибини та перекинув катер разом з рибалками. Момент атаки потрапив на відео

четвер, 25 липень 2024, 0:17

Горбатий кит перекинув човен рибалок, викинувши їх у відкрите море. На думку експертів, інцидент був не навмисною атакою, а трагічним збігом обставин, передають Патріоти України з посиланням на видання New York Post. . На опублікованих кадрах можна по...

Мав отримати $1000 від "роботодавця": Біля Тиси затримали школяра, який вів ухилянтів на переправу через порубіжну річку

середа, 24 липень 2024, 23:30

На Закарпатті прикордонники затримали під час спроби незаконного перетину кордону чотирьох порушників разом із неповнолітнім провідником, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДПСУ в середу, 24 липня. Чоловіки планували перепливати ...