Водіям на замітку: ТОП-10 популярних б/в авто, у яких є проблеми з надійністю

Не всі популярні автомобілі є надійними і, відповідно, якісними. До такого висновку прийшли експерти організації з технічного нагляду Німеччини (TÜV), передають Патріоти України.

Як відзначають у німецькому технагляді, проблемні автомобілі зустрічаються у всіх класах – від компактів до популярних средньорозмірних моделей та сімейних венів. У даному випадку був складений ТОП-10 таких авто – тих машин, що продаються на німецькому ринку в кількості більше 2000 екземплярів на місяць.

Відразу варто відзначити, що рейтинг цей вийшов досить дивним – він дійсно складається з дуже популярних автомобілів (хоча іне повністю), у яких, втім, часто великі пробіги. А що найчастіше формує ці найбільші пробіги? В тому то й річ, надійність – велика кількість ненадійних автомобілів просто не витримують таких відстаней. Тому його об'єктивність під питанням.

10 популярних автомобілів, які не можна назвати надійними

10. SEAT Leon

Seat Leon насправді хороший автомобіль. Ледве іржавіє, відмінна підвіска, гальма. Однак з часом пружини підвіски сильно слабшають, машина сильно "просідає" в кереванні, плюс виникають проблеми з вихлопною системою і спостерігається втрата масла.

9. BMW 5-Series

Популярне сімейне авто, однак на великих пробіг шасі починає "давати слабину". Особливий шкоди по витривалості "п'ятірки" дає вихід з ладу осьових шарнірів.

8. Ford Focus

Переконливі конкурент VW Golf, який припав до душі німцям. Відмінне рульове управління, прекрасні гальма. Але, як і у BMW 5, спостерігаються проблеми з шасі.

7. Renault Clio

Renault Clio IV покоління значно кращий, ніж його попередник. Але він теж не позбавлений "багів": є претензії до гальмівної системи, ближнього світла фар та підвіски.

6. Skoda Octavia

Перевірений автомобіль, який є чудовою альтернативою VW за менші гроші. Але, що цікаво, в TUV не уточнюють, що конкретно їм не сподобалося в цьому авто.

5. Volkswagen Caddy

Досить поширений автомобіль, який люблять німецькі сім'янини. Втім, у нього теж є проблемні зони – наприклад, тормозні диски.

4. Kia Ceed

Стильний "кореєць", у якого, втім, сильно "кульгає" оптика. А ще німці нарікають на важкість його обслуговування.

3. VW Passat

Справжня легенда німецького автопрому, яка опинилася в цьому рейтингу також через проблемні гальмівні диски.

2. FIAT 500

Fiat 500 дуже популярний. Проте, покупці старих моделей повинні відразу мати в запасі гроші на ремонт, оскільки в цьому компакті може зламатися багато що: підвіска осі, пружини, оптика та ін.

1. VW Touran

Відмінний сімейний автомобіль, але з часом перетворюється на проблемну дитину: ламаються гальма, освітлення, тече масло та ін.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...