Водіям на замітку: У США назвали найбільш надійні та ненадійні авто сучасності

Американська некомерційна організація Consumer Reports склала рейтинг надійності авто 2020 року. Переможці й аутсайдери були обрані як серед марок, так і конкретних моделей. Найбільше надійних машин виявилося серед "японців", а ненадійних - серед "американців", передають Патріоти України.

Як випливає зі звіту Consumer Reports, абсолютним переможцем в питанні надійності стала Mazda. Їй вдалося обійти багаторічних лідерів цього рейтингу – Lexus і Toyota. Також експерти похвалили Honda і Buick. А ось найменшу надійність продемонстрували Lincoln, Tesla і Volkswagen. Крім того, нарікання викликали Mini і Ford.

Що ж стосується моделей, найвищий рівень надійності показали Toyota Prius, Lexus NX і Buick Encore. Зі зворотного боку рейтингу розташувалися Chevrolet Silverado, Subaru Ascent і VW Atlas.

Десять найнадійніших авто 2020 року версії Consumer Reports
  1. Toyota Prius;
  2. Lexus NX;
  3. Buick Encore;
  4. Lexus GX;
  5. Honda HR-V;
  6. Toyota Prius Prime;
  7. Hyundai Kona;
  8. Audi A5;
  9. Audi A4;
  10. Mazda CX-5.
Десять самих ненадійних авто 2020 року версії Consumer Reports
  1. Chevrolet Silverado;
  2. Subaru Ascent;
  3. Volkswagen Atlas;
  4. Jeep Compass;
  5. Volvo XC90;
  6. Chevrolet Colorado;
  7. Tesla Model S;
  8. Jeep Wrangler;
  9. Ford EcoSport;
  10. Volvo XC60.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...