Водіям на замітку: В Україні з'явилися нові дорожні знаки (фотофакт)

У Львівській та Луганській областях з'явилися нові дорожні знаки, які закликають водіїв авто при обгоні велосипедистів вибирати безпечну дистанцію, не менше 1,5 м, передають Патріоти України.

За даними служби, знаки будуть встановлювати в місцях, де часто їздять велосипедисти.

"Нові знаки вже можна побачити на оновленій дорозі Східниця - Пісочна, Пустомити - Меденичі у Львівській області та на маршруті від КПП "Станиця Луганська"в Сєвєродонецьк у Луганській області", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в 2020 році Укравтодор спільно з Національною поліцією України ініціював експеримент по впровадженню нової дорожньої навігації на об'єктах програми "Велике будівництво".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...