Водіям на замітку: Volkswagen "вб'є" три популярні моделі, стало відомо причину

Компанія Volkswagen через еру електромобілів, яка настає, планує незабаром зняти з конвеєра три свої популярні моделі. Йдеться про Volkswagen Polo, Taigo та T-Cross,передають Патріоти України.

У Європі з 2035 року повністю заборонять продавати нові бензинові та дизельні автомобілі. Мало того, незабаром на Старому континенті для автомобілів запровадять екологічний стандарт Євро-7. Через це автовиробникам доводиться переглядати свої модельні лінійки та інвестувати величезні кошти у розробку електрокарів.

Volkswagen не виняток. З 2033 року він випускатиме лише електромобілі. Деякі автовиробники повністю перейдуть електромобілі ще раніше. Трансформація модельної лінійки цього німецького автогіганта вже розпочалася.

Так, відомо, що першим із модельної лінійки Volkswagen зникне Passat. Натомість у 2024 році покупцям запропонують електромобіль Volkswagen ID.7. Volkswagen Golf нового покоління не матиме, на жаль, але назву Golf отримає новий електромобіль, який з'явиться у продажу через кілька років. Компактний кросовер Tiguan нове покоління отримає, але він також стане електричним.


Тепер європейські ЗМІ повідомляють, що Volkswagen Polo, Taigo та T-Cross теж не матимуть нових поколінь. Після того, як закінчиться життєвий цикл цих машин, їх знімуть із конвеєра.

У Volkswagen життєвий цикл покоління автомобіля складає 7 років. Це означає, що серійне виробництво Polo припиниться наприкінці 2024 року, Taigo – наприкінці 2025 року, а T-Cross – наприкінці 2027 року.

Очікується, що назву Polo компанія Volkswagen буде використовувати в новому автомобілі з електричною силовою установкою. Polo добре відомий і було б дивно відмовлятися від цієї назви. Мабуть, новий Polo збудують на платформі MEB+. Але поки що про це ще нічого офіційно не відомо.

Нагадаємо, в Україні вже продається новий Volkswagen Golf. У комплектації Style він коштує від 1 254 472 гривні. Він оснащується 1,4-літровим двигуном, який працює разом із 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

У цю комплектацію входить, наприклад, тризонний клімат-контроль, цифрова панель приладів, круїз-контроль, спортивні сидіння, парктронік спереду і ззаду, підігрів передніх сидінь і керма, камера заднього виду, 17-дюймові колісні диски та інше

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...