Водіям в Україні готують сюрприз з оплатою штрафів за порушення ПДР: Що зміниться

Водії в Україні зможуть оплачувати штрафи за порушення правил дорожнього руху в додатку "Дія". Там же вони можуть перевірити, чи немає на них неоплаченого штрафу. 21 січня таке повідомлення опублікували на сторінці "Дія" в Facebook, передають Патріоти України.

Розробники нагадали про вже наявної можливості додати цифрове посвідчення водія, техпаспорт і осаго, а також анонсували введення можливості оплати і перевірки штрафів онлайн.

Так, сервіс дозволить переглянути виписані прямо на місці зупинки штрафи, а також штрафи, зафіксовані в автоматичному режимі і за допомогою фотозйомки. "І ми будемо обов'язково надсилати push-повідомлення і повідомимо про штраф", - відзначають розробники.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...