Водійка-порушниця теж у лікарні: У Харкові на місці ДТП із дітьми наїхали на поліцейського (відео)

Патрульні зупинили Mazda за порушення правил дорожнього руху.

У Харкові 11 листопада на місці ДТП, у якій постраждало двоє дітей, наїхали на поліцейського. Правоохоронець зупинив авто за порушення правил дорожнього руху, але водійка вирішила поїхати. Про це повідомляється на сайті ГУ НП Харківської області, передають Патріоти України.

Як наслідок, постраждав і поліцейський, який забезпечував охорону місця аварії, і жінка, яка була за кермом. Подія сталася близько 17:00 на проспекті Науки. Екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Mazda за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування із правоохоронцями 35-річна водійка вирішила поїхати з місця та скоїла наїзд на інспектора.

Жінка вирішила поїхати з місця та збила поліцейського.
Обох постраждалих згодом доправили до лікарні. Деталі інциденту уточнюються, а відомості про нього внесено до Єдиного журналу заяв та повідомлень.
У ДТП постраждала також водійка Mazda.

Пізніше Telegram-канал "Труха" опублікував відео наїзду. На ньому видно, що водійка, ймовірно, перетнула подвійну суцільну. Перед машиною стоїть поліцейський, а жінка з ним про щось сперечається. Потім вона рушає і вдаряє правоохоронця.

Бо зупинив автівку: На Волині чоловік напав на поліцейського з металевою трубою

вівторок, 21 травень 2024, 12:29

У селі Мовчанів, що на Волині, затримали 57-річного чоловіка, який накинувся на поліцейських. Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України. Подія трапилася напередодні, 20 травня, у селі Мовчанів Володимирського району, ко...

"Життя не має сенсу" та "Буде лише гірше": Фонд Яніни Соколової обурив українців дивною соціальною рекламою (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 11:59

Медична журналістка Дарина Даниленко опублікувала у мережі фото сітілайту і написала, що хоче, аби цей кринж зняли негайно. «Терміново, бо якщо цей меседж потрапить цільовій аудиторії, то її дії будуть прямопротилежними до того, що написано маленькими ...