"Водка и селедка": Імунолог назвала причини масової смертності росіян від штаму "Дельта"

У Росії, де фіксують антирекорди зі смертей від коронавірусу, замість м'яса їдять "горілку і оселедець", тому у них в організмах не виробляється потрібний білок, який міг би зупинити зараження і бурхливий розвиток коронавіруса. Про це в ефірі ток-шоу "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно розповіла лікар-імунолог, доктор медичних наук Віра Казмірчук, передають Патріоти України.

"Там багато в кого "водка да селедка". Ви ж розумієте, що Москва - це не Росія. Периферія… Нашим людям здається, що там добре, але нічого там доброго немає", - каже Віра Казмірчук.

Штам "Дельта" також "лютує" в Індії, де набув широкого поширення через особливості харчування в цій країні - вони майже не їдять м'ясо. З Індії в Україну, за словами Віри Казмірчук, вірус не дійде.

"Ви знаєте Індію? Я була там місяць - колись рекламувала медицину України в Делі. Це було дуже давно. В Індії багато хто не їсть м’ясо, 70% населення Індії має дуже низький рівень білку, особливо альбуміну. Це такий білок, як таксі. Ви можете багато чого спіймати, а таксі вас відвезе, куди треба. Це білок, який є всюди. Коли людина хворіє, він виробляється шалено. А що в індусів може вироблятися, коли в них немає достатньо білку в раціоні?", - каже лікар-імунолог.

Джерело: Апостроф

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...