"Водна бійка": Один росіянин топив іншого посеред затопленого Уссурійська (відео)

У місті Уссурійськ на території РФ прорвало дамбу, зведену для стримування паводків. Однак замість допомоги іншим людям місцеві влаштували бійку посеред затопленої вулиці. Відповідними кадрами поділились 13 серпня у медіа RT.

"В Уссурійську через паводок навіть бійки стали водними. Відео публікують у місцевих групах", — написали журналісти.

На оприлюднених кадрах можна побачити, як двоє чоловіків починають сперечатись, стоячи по шию у воді посеред міської вулиці. Забувши про аргументи, один з опонентів починає завдавати ударів руками, після чого починається бійка.

Варто зазначити, що очевидці події за кадром тільки спостерігають та закликають знімати момент. Реакція росіян змінюється лише після того, як один з опонентів опиняється повністю під водою, ризикуючи втонути посеред Уссурійська. Тоді свідки починають кричати та просити чоловіків вийти з води.


Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...