"Води немає, але ви тримайтеся": Хмельничанка залишила без водопостачання будинок, змивши в унітаз котячий наповнювач

На Хмельниччині, у місті Кам'янець-Подільський, через жінку, яка викинула у каналізацію використаний наповнювач для котячого туалету, без водопостачання залишився цілий будинок. Про це написав Zaxid.net, посилаючись на пресслужбу комунпідприємства "Міськтепловоденергія", передають Патріоти України.

Працівникам водоканалу довелось відключити воду, оскільки каналізація була повністю забита і відремонтувати її швидко було неможливо.

Будинок на вулиці Гунській було відключено від водопостачання через те, що мешканка однієї з квартир під час прибирання після котів викинула наповнювач з їхніх туалетів у каналізацію. Як наслідок, наповнювач набрався вологи та забив труби.

Як розповіли комунальники, яким доводилося діставати з каналізації багато якихось відходів, цього разу виявились безсилими – жодні їхні маніпуляції не дали результатів.

"Щоб запобігти затопленню помешкань каналізаційними відходами, довелося перекрити водопостачання на будинок", – йдеться у повідомленні. Без водопостачання і водовідведення люди перебували до наступного дня, 12 грудня.

Клечальна субота перед Трійцею: які трави збирають і святять у церкві

субота, 18 травень 2024, 10:54

Трійця – одне з найважливіших християнських свят. У народі Трійцю називають Зеленою неділею, а оскільки святкування припадає на 50-й день після Великодня, то поширилася й інша назва – П’ятидесятниця. Дати Трійці у християн західного та східного обряду ...

Мобілізація в Україні: хто зможе виїжджати за кордон після 18 травня

субота, 18 травень 2024, 10:28

З 18 травня набуде чинності новий закон про мобілізацію та порядок військової служби. При цьому основні правила виїзду за кордон залишаються без змін, але є деякі принципові нюанси. Укази президента України від 24 лютого 2022 року, які вводять воєнний ...