Води все менше: У Криму запанікували через посилення екологічної катастрофи

Північно-Кримський канал. Залишки водоростей вказують минолорічний рівень наповнення мережі

У Криму стрімко міліє Північно-Кримський канал, по якому "влада" анексованого півострова пустила воду з альтернативних джерел в листопаді 2019 року, щоб напоїти східний Крим. Через це проблеми почалися з водосховищами. Станом на середину січня 2020 року вони заповнені менше, ніж на 40%, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Керчь.ФМ".

Темна вода тече по дну бетонного каналу. Журналісти розповідають, що недавно її рівень був вищим. "Про те, що води було ще недавно значно більше, можна судити і за відмітками на стовпах і опорах, де на минулому рівні заплуталися водорості", – йдеться в публікації.

Кримчани звертають увагу, що навіть якщо воду пустять по каналу в повному обсязі, то частина її буде просто йти в землю. Причина банальна: російська "влада" не ремонтує канал, через що плити в багатьох місцях розійшлися і утворили щілини.

Північно-Кримський канал

Північно-Кримський канал

Північно-Кримський канал

Північно-Кримський канал

Північно-Кримський канал

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...