Вогняне кільце 2021: У мережі з'явилися перші фото і відео рідкісного сонячного затемнення

У середу, 10 червня, в небі можна спостерігати рідкісне сонячне затемнення . У момент максимальної фази сонячний диск буде закритий Місяцем в повному обсязі і навколо з'явиться незакриті частина Сонця - "вогняне кільце", передають Патріоти України.

Затемнення в Канаді:

Франція:

Затемнення в Великобританії:

Нагадаємо, затемнення почалося о 13:41 за київським часом. Воно стартувало в канадській провінції Онтаріо, потім пройде через Гудзонової затоки і море Баффина. Найбільша фаза затемнення настане в Гренландії.

Подібні затемнення повторюються приблизно раз в 223 місяці. Наступне кільцеподібне затемнення відбудеться 21 червня 2039 року.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...