"Вогонь і попіл чекає на людей": З'явився новий прогноз кінця світу

Нібито на підтвердження пророцтва на Філіппінах нещодавно прокинувся другий за величиною вулкан Тааль.

Протягом п'яти років на людство чекає кінець світу, який настане через масові виверження вулканів. Такий прогноз зробив іранський старець Салман Салехігударза, якого в країні вважають провидцем, передають Патріоти України із посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Нібито на підтвердження пророцтва на Філіппінах нещодавно прокинувся другий за величиною вулкан Тааль. "Людина стала ворогом людини. Все, що відбувається на Землі, – все залежить від людських рук. Самі себе знищуємо. Незабаром на Сході прокинуться вулкани. І це буде не Божа воля. Це буде реакція Землі на те, що ми тут творимо. І з кожним роком це буде все помітніше", – вважає Салехігударза.

На думку "провидця", людству залишилося недовго. "Протягом найближчих п'яти років в світі буде велика кількість вивержень. Вогонь і попіл чекає дуже багатьох людей", – зауважив іранець. Він вважає, що "все піде прахом, якщо людство не схаменеться", оскільки "Земля реагує на те, що ми з нею робимо".

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...