Вогонь не шкодує нікого: У Харківській області внаслідок спалювання сухостою загинула жінка (фото)

У середу, 8 липня, у селищі Перша Іванівка Барвінківського району Харківської області внаслідок спалювання сухостою загинула місцева мешканка. Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

"Прибувши за адресою, рятувальники з’ясували, що площа палаючої трави становила 250 кв. м. Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі. Незабаром на місці спаленої трави вони виявили обгоріле тіло людини. Загиблою виявилася жінка, 1942 року народження", – йдеться у повідомленні.

Як було з’ясовано зі слів очевидців, вона поралася по господарству та вирішила спалити траву на власній присадибній ділянці. Але під час цього процесу їй стало зле і вона втратила свідомість. Слід відмітити що в цей день спостерігалась суха, спекотна та вітряна погода, що сприяла швидкому розповсюдженню полум’я.

Через деякий час сусіди побачили густий стовп диму на городі та викликали рятувальників. Рятувальники локалізували пожежу о 12:18. Повністю ліквідували її о 13:35. Причина пожежі необережне поводження з вогнем.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...