Вогонь охопив 700 кв метрів: У Дагестані згорів торговий центр (фото, відео)

У місті Каспійськ у Дагестані сталася потужна пожежа на торговій базі. Внаслідок події постраждали вогнеборці. Про це у неділю, 6 жовтня, повідомляли росЗМІ та служба з надзвичайних ситуацій РФ, передають Патріоти України.

Наголошується, що вогонь охопив 700 кв метрів торговельного комплексу «Пир». На кадрах видно, що над будівлею в небо здійметься стовп густого чорного диму.

На місці події нібито горить точка м’яких іграшок, а також зачепило побутову техніку. За наявною інформацією, постраждали троє пожежників. Двоє у лікарні з опіками, третій – з отруєнням чадним газом. На місці працюють 39 спеціалістів та 13 одиниць техніки.

Медитував майже усе життя: З індійської печери дістали 111-річного відлюдника (відео)

неділя, 6 жовтень 2024, 21:29

В Індії з печери вивели відлюдника, який провів там майже все своє життя, імовірно 100 років, молячись і медитуючи. Про це пише Athens News, передають Патріоти України. Спочатку стверджувалося, що чоловіку, якого виявили випадково, було 188 років. Відл...

Достроково звільнили з СІЗО: Ексголова Хмельницького МСЕК мобілізувався до ЗСУ

неділя, 6 жовтень 2024, 21:04

Ексочільник Хмельницької міської медико-соціальної експертної комісії, лікар-травматолог Любомир Зав'ялець, засуджений за корупцію, висловив бажання мобілізуватися до лав Збройних сил України. Через це його достроково звільнили зі слідчого ізолятора. П...