"Вояж у столицю агресора "перес*рає" круту пісню": Ірма Вітовська прокоментувала скандал із Аліною Паш

У мережі розгорівся скандал із Alina Pash, яка має представити Україну на цьогорічному Євробаченні з піснею «Тіні забутих предків». Співачка їздила до Росії та окупованого Криму. Відома українська акторка Ірма Вітовська розповіла, що відвідувати Росію – це «моральна проституйованість». У таких виконавців відсутнє відчуття солідарності з тими, хто вмирає за Україну щодня, передають Патріоти України.

«Той випадок, коли вояж в столицю агресора «перес*рає» круту пісню з класним потрібним змістом та добрим виконанням… Чому існує ця хвороба – «відсутність яєць»? Скільки треба грошей, щоб не принижувати своїх та свою країну?? Чому відсутнє відчуття солідарності з тими, хто вмирає за цю землю щодня. Ця моральна проституйованість закінчиться колись? Немає слів», – написала Ірма Вітовська.

Артиска розповіла, що їй на нацвідборі Євробачення сподобався гурт Kalush Orchestra, який в результаті посів друге місце з результатом 14 балів. «Я за Kalush… Kalush крутий. Хоча текст пісні та виконання Аліни Паш – дуже актуальний і важливий сигнал світу. Не прогинайся, молодь! Не прогинайся! Як би важко не було. В нашій історії багато поколінь молоді проходили свідомо пекло і тортури...Невже так важко тримати гонор? «Краще бути останнім серед вовків, ніж першим серед шакалів», Чінгісхан», – відреагувала Ірма Вітовська.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...