Воїн із Ізюма загинув, захищаючи Луганщину (фото)

У Луганській області загинув військовий із міста Ізюм Євген Філіпов. Про це повідомили на сайті Ізюмської міської ради, передають Патріоти України.

"Міська влада від імені всіх мешканців нашої громади висловлює щирі співчуття рідним та близьким Євгена. Його подвиг буде навічно закарбований в пам'яті ізюмчан", — сказано у повідомленні.

Дату та обставини смерті у міськраді не повідомляють. Зазначимо, Євген Філіпов працював на Ізюмському приладобудівному заводі, перебував у складі громадської організації "Ветерани АТО міста Ізюм".

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Євген Філіпов долучився до 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка. В Ізюмській міськраді згадують Євгена як справжнього патріота України та рідного міста.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...