Воїни-волиняни хитрістю заманили у свій бліндаж російських окупантів, де спантеличених ворогів прийняли у полон

Відзначилися бійці окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, які змогли обдурити загарбників хорошою російською вимовою.

Про курйозний випадок розповіла 1 липня на стрімі АрміїTV начальник служби зв’язків з громадськістю «княжої» бригади майор Надія Замрига.

«Був бій і двоє військових противника заблукали й потрапили на наші позиції. І сержант, який був на позиції, почув, що ідуть і сказав: «Тихенько, зараз спробуємо заманити». І він гарної російською мовою почав розпитувати: хто ви, звідки, а де інші, заходьте до нас. Імпровізував. Вони повірили, зайшли в бліндаж і поповнили обмінний фонд», — розповіла Надія Замрига.

За даними ведучих стріму, росіяни настільки повірили, що вийшли до своїх, що наказали робити собі перев’язку і, навіть, робили зауваження. До тієї миті, поки не дізналися, що вже у полоні.

"Нещодавно ми взяли у полон 14 окупантів. Один з них назвав себе сапером-розвідником і сказав, що вже два роки служить на фронті. Він розповідав, що окрім сигнальних штук нічого більше не робив. Тобто доказував, що ніякої шкоди Україні не завдав. Він навіть не міг пояснити, про які саме сигнальні штуки йдеться. Зрозуміло, що йому ніхто не повірив, щоб людина за два роки перебування на фронті не розбиралась у військовій термінології. Його теж передали відповідним органам", - сказала Надія Замрига.

Не ховайтесь за людей!

четвер, 4 липень 2024, 17:22

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...

Це здивує! Як українцю отримати пенсію в Польщі і чи правда, що достатньо одного дня роботи

четвер, 4 липень 2024, 16:53

У Польщі пенсію від Управління соціального страхування (ZUS) можуть отримати українці, які працювали навіть один день. Однак не йдеться про мінімальну пенсію. Внесок розділять на середню тривалість життя на пенсію. Тобто в такому випадку пенсія може б...