Воїни ЗСУ під час штурму ворожих позицій захопили в полон окупантів - ті почали скаржитися на командування РФ і відсутність води (відео)

Українські воїни у ході контрнаступу активно поповнюють обмінний фонд. На одному з напрямків у ході штурму ворожих позицій бійці 109 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс" полонили п'ятьох окупантів, передають Патріоти України.

Ті після роззброєння почали скаржитися на відсутність логістики та води і лаяли своє командування. Відео з потраплянням загарбників у полон та їхніми "відгуками" про російських командирів опублікували у 10 ОГШБр.

"Продовжуємо просуватись до адміністративних кордонів. Бійці 109-го гірсько-штурмового батальйону, під час вдалого штурму ворожих позицій захопили 5 полонених, які розповідали про жахливе поводження зі сторони командування, відсутність логістики та навіть води", – зазначено у підписі до відео.

На опублікованих кадрах видно п'ятьох загарбників, що лежать на землі долілиць на прицілі у двох українських воїнів. Третій захисник тим часом роззброює полонених.

Далі у відео – короткий діалог між українськими воїнами та полоненими окупантами, записаний, судячи з усього, вже в автомобілі під час транспортування загарбників до місця утримання.

"І що хочете передати командуванню своєму?" – поцікавився український воїн."Привіти", "Ви всі г*мно, ми скоро прийдемо за вами. Це я вам кажу", – лунають відповіді окупантів, які не шкодують яскравих епітетів для тих, хто послав їх на смерть.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...