"Воюйте с вашими "бендерами!": Продавчиня у Кривому Розі назвала війну в Україні "громадянською" (відео)

Агресивна жінка вигнала чоловіка з магазину, вигукуючи навздогін образливі фрази про Україну та українців.

У Кривому Розі продавчиня магазину влаштувала скандал з патріотом, назвавши розв'язану Росією війну на Донбасі "громадянською". Крім того, в бойових діях вона звинуватила не окупантів, а захисників України. Відповідне відео опублікували на Telegram-каналі видання "Факти", передають Патріоти України.

"Кривий Ріг, наші дні. Вата головного мозку", – коротко підписали ролик. На кадрах видно, як агресивна жінка виганяє чоловіка з магазину, вигукуючи навздогін образливі фрази про Україну та українців. "Нема України, "російська" це земля! Воюйте з вашими "бендерами", у вас "громадянська" війна. Ви розбій вчинили! У мене родичі живуть в Маріуполі, і вони це бачили на власні очі. Ви людей вбиваєте, обгаджуєте, ви справжні вбивці!" – обурено висловилася проросійськи налаштована продавчиня.

На питання покупця, що в такому випадку вона робить в Україні, жителька Кривого Рогу заявила, що народилася і живе тут. При цьому вона уточнила, що народилася в СРСР і мріє про дружбу з Росією.

На це співрозмовник заперечив скандальній сепаратистці й запитав у неї, чому в такому разі на Сході загинули 13 тисяч українців, включаючи захисників. "За те, що вони людей вбивали! Не треба було на них нападати! У мене там в Донецьку дуже багато родичів. І дуже багато розповідали, як це все відбувалося. Ви, Україна, самі своїх вбиваєте. Самі гадите, самі наживаєтеся дуже добре. Займаєтесь цілковитим розбоєм", – продовжила кричати продавчиня, стверджуючи, що Росія взагалі ні до чого і виштовхуючи покупця з магазину.

Сепаратистка в Кривому Розі

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...