"Воюйте с вашими "бендерами!": Продавчиня у Кривому Розі назвала війну в Україні "громадянською" (відео)

Агресивна жінка вигнала чоловіка з магазину, вигукуючи навздогін образливі фрази про Україну та українців.

У Кривому Розі продавчиня магазину влаштувала скандал з патріотом, назвавши розв'язану Росією війну на Донбасі "громадянською". Крім того, в бойових діях вона звинуватила не окупантів, а захисників України. Відповідне відео опублікували на Telegram-каналі видання "Факти", передають Патріоти України.

"Кривий Ріг, наші дні. Вата головного мозку", – коротко підписали ролик. На кадрах видно, як агресивна жінка виганяє чоловіка з магазину, вигукуючи навздогін образливі фрази про Україну та українців. "Нема України, "російська" це земля! Воюйте з вашими "бендерами", у вас "громадянська" війна. Ви розбій вчинили! У мене родичі живуть в Маріуполі, і вони це бачили на власні очі. Ви людей вбиваєте, обгаджуєте, ви справжні вбивці!" – обурено висловилася проросійськи налаштована продавчиня.

На питання покупця, що в такому випадку вона робить в Україні, жителька Кривого Рогу заявила, що народилася і живе тут. При цьому вона уточнила, що народилася в СРСР і мріє про дружбу з Росією.

На це співрозмовник заперечив скандальній сепаратистці й запитав у неї, чому в такому разі на Сході загинули 13 тисяч українців, включаючи захисників. "За те, що вони людей вбивали! Не треба було на них нападати! У мене там в Донецьку дуже багато родичів. І дуже багато розповідали, як це все відбувалося. Ви, Україна, самі своїх вбиваєте. Самі гадите, самі наживаєтеся дуже добре. Займаєтесь цілковитим розбоєм", – продовжила кричати продавчиня, стверджуючи, що Росія взагалі ні до чого і виштовхуючи покупця з магазину.

Сепаратистка в Кривому Розі

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...