"Воювати нема кому": У Росії відверто зізналися, чому виступають за заборону абортів

Російські окупанти відкрито заговорили про те, що Росії потрібна заборона абортів, щоб у майбутньому "було кому воювати". Один із них, Юрій Євич, видав, що переконується в цьому дедалі більше, в міру того, як воює проти України, передають Патріоти України.

Свою позицію він висловив в інтерв'ю пропагандистському виданню "Спецтелеканал". Так званий старший лейтенант "медслужби ДНР" заявив, що тепер "вимушено" виступає проти штучного переривання вагітності – не з міркувань моралі чи релігійних почуттів, а лише тому, що на фронті РФ не вистачає гарматного м'яса.

"Я в міру того, як воюю, вимушено став виступати проти абортів. Скажімо чесно, тому що воювати нема кому. Ну, звідки візьмуться воїни, якщо всіх убили в утробі", – заявив він.

Євич в інтерв'ю також повторив наратив кремлівської пропаганди про те, що для країни-агресора війна проти України нібито "священна".

Неадекватний загарбник також видав маячню про те, що в Україні нібито "забороняють православ'я, запроваджують сатанізм та шлюби з тваринами".

"Особливо сумно від того, що цілі міста на Донбасі знищують ось такі клінічні дебіли. Тисячі людей помирають, а мільйони стають біженцями, лише тому, що цим шизофреникам усюди ввижаються зоофіли і сатаністи. Білочний алкаш, ганяючись за уявними чортами, громить свою квартиру. А ці, ганяючись за уявними зоофілами, громлять цілий регіон", – прокоментував журналіст із Донецька Денис Казанський.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...