Воювати нікому: Дозвіл призивати 65-річних у Росії свідчить про величезні мобілізаційні проблеми в Путіна

Підвищення призовного віку до 65 років у Росії свідчить про величезні мобілізаційні проблеми країни-агресорки. Фактично поряд із ядерним шантажем воно є однією з опцій продовження війни против України для президента РФ Володимира Путіна. Про це 17 липня заявили в Центрі стратегічних комунікацій (ЦСК), передають Патріоти України.

"Задля "перемоги" в Україні в Росії залишився останній резерв – "діди, що воювали", – йдеться в повідомленні. У ЦСК нагадали, що 14 липня держдума РФ підвищила граничний вік перебування запасників у мобілізаційному резерві серед старших офіцерів до 65 років.

"Історія понад річної давнини про те, що в бій йдуть одні кухарі, не зіграла. І причина того саме в успіхах Сил оборони України. Фактично в Путіна наразі залишилося лише дві опції продовження війни: ядерна зброя (у медійному виконанні Медведєва) та підвищення призовного віку (у виконанні держдуми, губернаторів і військкоматів)", – зазначили в ЦСК.

У відомстві наголосили, що підвищення призовного віку свідчить про "величезні мобілізаційні проблеми в РФ". "Настільки величезні, що Путін вже готовий кинути у бій гарматне м’ясо "глибинної заморозки". Для розуміння путінської проблеми, – наразі для війни з Україною можуть призвати, наприклад, людей у віці Мадонни. Схоже, далі в бій підуть залишки "дідів, що воювали", – заявили в ЦСК.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...