Воював із перших днів: На Донбасі у Героя України загинув брат, який командував десантом (фото)

У четвер, 11 квітня, на Донбасі загинув український військовослужбовець Роман Чибінєєв, брат Героя України Валерія Чибінєєва. Про це йдется на сторінці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Вчора ввечері, 11.04.19 р під час виконання бойового завдання на позиціях українських військ на Приазов'ї в результаті прицільного обстрілу наших позицій з боку незаконних збройних формувань так званої "ДНР" отримав поранення, несумісні з життям, військовослужбовець частини, командир відділення десантно-штурмового взводу старший солдат Роман Чибінєєв", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що брат загиблого Романа - Герой України, Валерій Чибінєєв. Про Валерія відомо небагато. "Герой України Валерій Чибінеев, позивний "Каракурт". Капітан, командир роти снайперів 79 окремої десантно-штурмової бригади високомобільних десантних військ ЗСУ. Маловідомий, "не розкручений", зовсім не публічний. На фотках завжди з заретушованим обличчям. Воює з 79-кою з перших днів війни. Визволяв Червоний Лиман Донецької області, боронив Донецький аеропорт. Зараз воює в районі Авдіївки", - так відгукуються про брата загиблого бійця на сторінці "Киборги-2015" Facebook.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...