Воював у найгарячішій точці фронту: У боях за Бахмут загинув син голови правління "Донецькоблгазу"

На війні з російськими окупантами загинув Артур Батій - син голови правління "Донецькоблгазу" Вадима Батія. Героя не стало під містом Бахмут Донецької області в с. Богданівка, передають Патріоти України.

Трагедію підтвердив батько військовослужбовця та пресслужба "Донецькоблгазу". "Юнак був справжнім Героєм, який під час повномасштабної війни пішов на захист нашої України. Воїн відзначився мужністю та хоробрістю на полі бою", – повідомляється у Facebook-пості газотранспортної компанії.

Співробітники компанії висловили щирі співчуття рідним та близьким загиблого."Ця втрата стала великим горем для його родини, друзів і всіх нас. Його служба за нашу свободу назавжди залишиться в пам'яті!" – написали у "Донецькоблгазі" Батько українського захисника повідомив, що похорон Артура Батія призначений на 30 березня.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...