"Воював у самому пеклі, щоб потрапити до раю": У бою за Україну загинув талановитий актор Антон Прасоленко

У кривавій боротьбі за свободу та незалежність України загинув талановитий актор театру та кіно Антон Прасоленко. Про смерть артиста повідомив психолог Андрій Козінчук на своїй сторінці у Facebook.

"Антон – тонка душевна організація. Але він не зміг залишатися осторонь і далі жити у своєму світі, а пішов на війну. Знаючи, що він не сильно розуміється у цьому, він навчався з нуля. І за рік вийшов на [непоганий] рівень професіоналізму. Але снаряд та уламки не питають, наскільки ти хороший", - написав Козінчук.

За його словами, Антон брав участь у бойових діях на сході нашої країни. Захисник отримав важкі поранення і був доставлений до шпиталю, проте травми виявилися несумісними з життям.

"Після важкого поранення Антон ще тиждень вів боротьбу. Боротьбу за власне життя. Вчора вона закінчилась в реанімації військового шпиталю. Займаючись сьогодні буденними справами, згадайте Антона. Хлопця, який грав у театрі, любив життя, жив поряд з вами і загинув за нас під Бахмутом", - написала волонтерка Леся Литвинова у Facebook.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...