Володимир Остапчук звинуватив шоу Осадчої в маніпуляціях і розповів, як допомагає дітям після розлучення (фото)

Володимир Остапчук поскаржився на програму Каті Осадчої "Світське життя", яка представила їх з нареченою в невигідному світлі, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Осадча запитала пару про те, чи правда, що телеведучий після розлучення з Оленою Войченко не дає грошей на дітей, але подарував Христині Гірняк автомобіль за $ 50 тис. Замість справжньої відповіді, де Остапчук розповів, що любить своїх дітей і фінансово їм допомагає , "Світське життя" підмонтувало відповідь на інше питання - навіщо Гірняк виставляє в соцмережах своє дороге авто.

"Знаєте, можна сидіти і говорити: "Ой, все так погано, все життя погане". А можна радіти тому, що є, і показати, не боятися, що хтось щось скаже", - відповіла наречена Остапчука. У зв'язці з питанням про дітей глядачі могли подумати, що парі наплювати на зобов'язання і вони хочуть просто насолоджуватися життям. Такий монтаж розлютив і шокував шоумена.

"Я досить неконфліктна людина. На багато речей не реагую в принципі, вважаю це нижче гідності. Але тут - я в шоці, - заявив Остапчук в Instagram-історіях. - Про те, що я нібито не даю грошей колишній сім'ї, але при цьому купую автомобіль в нову сім'ю. Я плачу більше 30 тис. грн в місяць за приватні школи і садок. Я плачу 25 тис. грн за продукти, я купую одяг і проводжу з дітьми 2-3 дні на тиждень. Це легко побачити і не робити скандал там, де його немає. Якщо чоловік мовчить і не реагує на публічні випади, це не означає, що все правда і він винен".

Володимир стверджує, що його відповідь вирізали. "Я сказав про те, що люблю своїх дітей, ніколи навіть не подумаю їх кинути і я їх забезпечую. Навіщо ви, "Світське життя", виставляєте це в такому світлі? Що нам нібито наплювати на всіх, ми так ох**ли і публічно говоримо "та пофіг на дітей взагалі". Заради хайпу?"

Також Остапчук показав скріншоти і чеки, що підтверджують виплати Олені Войченко і за харчування в дитячому саду у вересні 2020 року.

"Хочете сенсацій - будь ласка. Тільки дайте спокій моїм дітям і їхній нервовій системі. І моїй родині. Я за них буду до кінця. Якщо хочете хайпа, не робіть це так непрофесійно і підло, - написав телеведучий. - Я гостро реагую на кричущу брехню і шалено люблю своїх дітей. І я нікому не дозволю говорити, що це не так. Саме тому я проти фасадних шлюбів. Життя заради вдаваного спокою. Адже діти все одно бачать фальш і сварки. Навіщо їх мучити і себе? Тато і мама любитимуть завжди, незалежно від того, де вони і з ким. А якщо ви думаєте, що потрібно мучитися, - сходіть до психолога. Може він розповість вам про те, що нещасний батько не зможе виховати щасливу дитину".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...