Волохатий фемінізм: Жінка перестала голити вуса на зло чоловікам і поділилася враженнями від нового життя

Жінка поскаржилася, що чоловіки часто ображають її на вулиці через рослинність на обличчі.

Мешканка Копенгагена перестала позбавлятися небажаного волосся на обличчі на зло чоловікам і розповіла про свої враження. Її історію наводять журналісти порталу Daily Star, передають Патріоти України.
Датчанка Ельдін Джаганжак (Eldina Jaganjac) розповіла, що розчарувалася в загальноприйнятих стандартах краси і більше не бажає їм відповідати. За словами Ельдін, особливо їй не подобалося те, що жінки повинні витрачати більше часу, ніж чоловіки, на видалення волосся на тілі.

«Ми повинні витрачати багато часу на те, щоб виглядати так, як цього хоче суспільство. Якщо чоловік не голиться і не вискубує брови, ніхто цього не помічає, а жінки завжди стежать за гладкістю ніг перед походом в спортзал. Мені набридло догоджати незнайомцям», - поділилася 31-річна героїня матеріалу.

Як повідомляє видання, в зв'язку з цим Джаганжак відмовилася від гоління брів і вусів в березні минулого року. Жінка поскаржилася, що чоловіки часто ображають її на вулиці через рослинність на обличчі. Незважаючи на це, датчанка стверджує, що густі брови і волосся над губою зробили її більш упевненою в собі.
"Спочатку мені було некомфортно чути критичні слова від незнайомців, але потім мені стало все одно. Я ніколи не побачу цих людей знову і не хочу витрачати на них свою енергію і час", - резюмувала Джаганжак і закликала жінок не гнатися за ідеалами краси, а виглядати так, як їм подобається.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...