"Вольова нічия": Збірна України врятувала матч проти Росії у відборі на чемпіонат Європи

Чоловіча збірна України з гандболу стартувала у відбірковому турнірі на чемпіонат Європи, який пройде в 2022 році в Угорщині і Словаччині, повідомляють Патріоти України.
Підопічні Сергія Бебешка зустрічалися з олімпійськими чемпіонами Сіднея-2000 і дворазовими чемпіонами світу - командою Росії. Причому, номінально домашній матч «жовто-сині» проводили в Мінську. По ходу зустрічі наші хлопці в основному були в ролі наздоганяючих, лише пару раз вириваючись вперед на один м'яч. Наприкінці зустрічі підопічні Сергія Бебешка, які поступалися на два точні кидки, змогли зрівняти рахунок, і відразу пропустили. На заключну атаку «жовто-сині» залишилися в меншості, але все ж змогли зробити результативний кидок - в результаті вольова нічия 27:27.

Зазначимо, що другий матч між суперниками відбудеться вже через два дні, 7 листопада. Також в групі 3 разом з Україною і Росією виступають команди Чехії та Фарерських островів. Додамо, що безпосередньо на чемпіонат Європи вийдуть збірні, які посіли перші два місця в восьми групах, а також чотири команди, які мають кращі показники серед тих, що стали в своїх квартетах третіми.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 6:52

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Технологічний прорив: Китайці розробили автомобільний акумулятор, здатний повністю заряджатися за 10 хвилин

неділя, 19 травень 2024, 6:50

У Китаї розробили революційний акумулятор для електромобілів, здатний заряджатися лише за 10 хвилин і проїхати до 400 кілометрів без перезарядки. Про це повідомляє The Telegraph. Згідно зі звітом Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), Китай зробив...