Волинянка похвалилась у фейсбуці фото своїх півоній, але далі щось пішло не так

На Волині жінка опублікувала у фейсбуці фото півоній зі свого квітника, а вже наступного дня хтось зрізав усі квіти. Про прикрий випадок на сторінці Доросинської громади Волині написала донька квітникарки Альона Сидорук, передають Патріоти України.

"Доброго дня, громадо Доросинівської ОТГ, особливо це цей пост стосується с. Ворончин. Вчора моя мама мала необережність виставити квіти, за якими вона доглядає, леліє їх. у групі громади. Сьогодні їх всіх зрізали", – написала вона, додавши, що її мама має проблеми зі здоров’ям, а квіти є її розрадою.

Жінка також додала фото квітів, яких уже не лишилось, з надією, що хтось впізнає подарунок. "Невже вам це принесе задоволення? Фото додаю, можливо, закохана дівчинка, якій ці квіти були подаровані, побачить, меркантильність свого кавалера, який не має можливості заробити на подарунок. Прикро, боляче, не потрібно так вчиняти!" – написала вона. У коментарях додала, що насправді можна було просто попросити її маму, і вона сама б нарізала квітів, а не красти.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...