"Вона бандерівка!": У Херсоні окупанти 12 години ґвалтували матір чотирьох дітей за наклепом місцевого жителя

У Херсоні 3 квітня місцева мешканка Олена (ім'я змінено), мати чотирьох дітей, зазнала зґвалтування з боку двох російських окупантів. На жінку у розмові з солдатами РФ у магазині вказав один із покупців, місцевий житель, зі словами "вона бандерівка". Солдати РФ пішли за жінкою до її будинку. Вона встигла зайти всередину, але вони пішли за нею, повідомляє видання The Daily Mail, передають Патріоти України.

"Не кажучи ні слова, вони штовхнули мене на ліжко. Вони притисли мене ґвинтівкою та роздягли. Не говорили багато. Іноді мене називали "бандерівкою" або говорили один одному "твоя черга". Потім о 4:00 пішли", – розповіла жінка, не стримуючи сліз.

Вона заявила, що після цього не хоче жити. Але готова вказати на тих, хто її здав, заприсяглася знайти їх. Аліна Кривуляк із організації захисту прав жінок "Ла Страда" каже, що в Україні можуть бути тисячі випадків зґвалтувань російськими окупантами. Вона наголосила, що на гарячу лінію "Ла Страда" надійшли дзвінки про сім таких випадків з Херсона та Київської області. Коли люди оговтаються від шоку, дзвінків буде більше.

"Російські солдати чинили сексуальне насильство щодо українських жінок та чоловіків, дітей та старших людей", – заявляла раніше генеральний прокурор України Ірина Венедиктова. При цьому вона визнала, що поки є труднощі зі збиранням доказів у зв'язку з воєнними діями в країні.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...