"Вона була моєю найкращою подругою. Правда чи хайп?": У Росії популярний блогер під час стріму вигнав вагітну подругу на вулицю, вона замерзла на смерть (фото)

На стрімі популярного російського блогера Стаса Решетнікова (Reeflay) у прямому ефірі померла його подруга на ім`я Валентина. Медики, які прибули на місце інциденту зафіксували її смерть - все це відбувалося на очах у глядачів, передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, спочатку хлопець думав, що його подруга просто замерзла. До цього він нібито вигнав дівчину на балкон, де вона просиділа кілька годин практично без одягу. Потім в ході стріму він перетягнув тіло Валентини на диван, вважаючи, що вона знаходиться без свідомості. Однак запідозривши щось недобре, подзвонив своєму другові та попросив його викликати швидку.

Зазначається, що до приїзду медиків блогер обурювався від того, що відбувається, плакав та звинувачував себе в те, що трапилося.

"Заєць мій, ти жива чи ні? Валь, ти що? Я вам кажу, вона ніби мертва. Неважливо, під чим вона була. Вона була моєю найкращою подругою. Правда чи хайп? Так, правда", – повідомив він в сльозах в прямому ефірі.

Через деякий час в кадрі з'явилися медики, які констатували смерть дівчини. Проте Стас ще кілька разів запитав лікарів, чи точно вона померла. На це йому відповіли ствердно.

Ефір не переривався навіть у момент прибуття в квартиру співробітників поліції. "Достримився? Будемо розбиратися", – заявив один з оперативників. Також блогера попросили пред'явити паспорт.

Відомо, що дівчина раніше часто брала участь в стримах блогера. Чоловік періодично знущався з неї: зокрема, заливав обличчя перцем. Під час однієї з трансляцій Валентина сварилася з головним героєм трансляції та погрожувала йому ножем.

Крім того, померла на стримі дівчина Валя близько місяця тому показувала, що вагітна, і говорила, що народжувати не збирається.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...