"Вона казала, що їй дуже страшно": Волонтер розповів історію 6-річної дівчинки, яка померла від серцевого нападу в Авдіївці (фото)

Волонтер Влад Маховський розповів, що родина 6-річної дівчинки, яка померла від серцевого нападу в Авдіївці на Донеччині, не хотіла їхати з міста, що перебуває під інтенсивними обстрілами РФ. Він опублікував допис на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Просто біль. Ця маленька дівчинка Еля сьогодні померла в Авдіївці. Їй було шість років. Перший раз я її побачив в підвалі, де вона була зі своїми бабусею та дідусем. Її слова, там у підвалі, були: "Мені страшно", - згадує Маховський.

За словами волонтера, він не нараз навідувався до місця, де "мешкали" літні люди з дитиною, переконував евакуюватися з міста. Втім, вони відмовлялися. На одному з відео, він показав підвал, де родина ховалася від російських атак.

"На її шестиріччя привіз торт і подарунок, але "опікуни" м'яко відмовили від зустрічі з дівчинкою. Потім вони до старої Авдіївки переїхали, заїжджав і туди, але від зустрічі з малечею відмовили. Біль, жахливий біль. Дитина, яку бачив пару разів, але яка "запала в душу", це малюк з великими і довірливими очима. Як врятувати цих дітей?", - наголошує Влад Маховський.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...