"Вона не могла бігти на зупинку": Батько Марійки Борисової спростував одну з версій її зникнення

На Херсонщині 7-річну Марію Борисову впродовж декількох днів шукали сотні поліцейських, кінологи із пошуковими собаками, волонтери та місцеві жителі. Водночас батько дівчинки спростував версію, що у день зникнення вона чекала його на зупинці, інформують Патріоти України.

Батько дитини живе окремо від родини вже впродовж 2 років. Його основний заробіток – сезонні роботи. За свідченнями односельців, сім'я була неблагополучною. Багато мешканців не хочуть про неї говорити. Водночас батько Марії розповів, що у день зникнення дівчинки він працював у селі.

"Ні, вона не могла бігти на зупинку, бо я там ніколи не зупинявся, не виходив. Вона не знала навіть, де я працюю", – поділився тато дівчинки.

Що відомо про матір дитини

Представники місцевої влади заявляють, що родина перебуває на спецобліку. Марійку та 10-річного братика матір виховувала самостійно. За деякими даними, жінку інколи помічали з алкоголем. Втім, у сільській раді причин для вилучення дітей не бачили.

"Були маленькі проблеми, родина постійно була під контролем. Ходили, спілкувалися з мамою, дивилися на їхні умови життя", – зазначила староста Щасливського старостату Наталія Пархоменко. Коли експерти оглядали тіло дитини, її мати поводилась спокійно. Після всіх процедур поліція забрала жінку на допит.

Інші деталі вбивства

На тіло в недобудованому сараї натрапили селяни, які обрізали виноград. Правоохоронці та місцеві жителі впевнені, що спочатку його ховали в іншому місці, а потім підкинули. Усе через те, що сараї за двоповерховими котеджами перевіряли по кілька разів на день й нічого не знаходили.

Джерело: 24 канал

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...