"Вона не переживає навіть за безпеку власних онуків": Старша дочка Сніжани Єгорової висловилася про скандальні заяви матері

Анастасія Ровінська, старша дочка Сніжани Єгорової, прокоментувала скандальну заяву матері про підтримку Путіна. 29-річна дівчина написала, що їй соромно і прикро за таку поведінку близької для неї людини. Відповідну заяву Ровінська зробила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Після слів матері про те, що вона підтримує президента РФ і закликає українців "прийняти таблетку від божевілля", Анастасія вирішила висловити свою думку в цій ситуації. "Побачивши її [мами] заяву про підтримку країни-агресора… Відчуваю біль, сором і бажання захистити своїх дітей. Тому що мені страшно за них, мені страшно, бо їхня бабуся, сидячи за кордоном, підтримує людину, яка вбиває українців. Їхня бабуся не переживає навіть за безпеку своїх онуків, які живуть в Україні, ходять тут до школи, садка… Я не можу і не маю відповідати за слова та вчинки моєї мами, я сама мама трьох дітей і намагаюся своє життя жити так, щоб їм ніколи не було за мене соромно і щоб вони не були заручниками моїх егоїстичних вчинків", - заявила старша дочка Єгорової.

Ровінська не приховує, що вже більше року не підтримує спілкування з мамою. Причина – різні світогляди та кардинально протилежна громадянська позиція. Про скандальні вчинки матері вона дізнається від друзів чи з інтернету. Більше того, дівчина шкодує, що колись зареєструвала маму у соціальних мережах.

Анастасія також зазначила, що після слів мами їй стало страшно за своїх молодших братів та сестру, які зараз живуть із Єгоровою. "Незважаючи на все, що було і є між мною і моєю мамою, мені страшно за моїх братиків і сестричку, які знаходяться з нею і зараз вона єдина людина, яка піклується про них, і вони так само сильно переживають. Своїми діями і страшними заявами вона ставить під загрозу ні в чому не винних дітей", – написала Ровінська.

Користувачі подякували 29-річній дівчині за гідну відповідь і висловили їй слова підтримки. Вони також написали, що діти не повинні відповідати за вчинки батьків.

Нагадаємо, Анастасія Ровінська народилася 1992 року у шлюбі Сніжани Єгорової з режисером Семеном Єгоровим. У 1997 році у пари народилася друга дочка, яку звуть Олександра. Шлюб телеведучої та режисера розпався, і вже у 2006 році Єгорова вийшла заміж за актора та музиканта Антона Мухарського, у шлюбі з яким народила сина Андрія (2006) та доньку Арину (2010). 9 квітня 2012 року телеведуча народила сина Івана. 16 лютого 2015 року Антон Мухарський оголосив про розлучення зі Сніжаною Єгоровою.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...