"Вона ніби з моєю мамою в один клас ходила": Дурнєв гостро пожартував про "стосунки" з Тіною Кароль (відео)

Український шоумен Олексій Дурнєв дав відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній, в якому повідав про своє особисте життя. За його словами, останні серйозні стосунки у нього були в 2014 році, передають Патріоти України.

Після того, як він розлучився зі своєю дівчиною, він лише ходив на побачення, але нічого серйозного не було. Як зізнався шоумен, він давно не відчував почуття кохання, та й взагалі не знає, чи зможе колись полюбити.

Однак навколо нього ходило багато чуток. Шанувальники неодноразово обговорювали його можливий роман з Дашею Астаф'євою. Сам Дурнєв каже, що Даша йому більше подобається як друг.

Єфросиніна запитала, чи міг би Олексій закрутити роман з Тіною Кароль. У відповідь на це питання він лише їдко пожартував. "Мені подобаються молодші дівчата. Тіна Кароль для мене, ніби з мамою в один клас ходила", - сказав Дурнєв.

Він додав, що йому більше подобаються 25-річні дівчата, бо з ними він відчуває себе молодшим.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...