"Вона образила моїх батьків": На Волині школярки влаштували жорстку бійку (відео)

Вчителі кажуть, що бійки на порозі школи в селі не бачили, тому що билися дівчата після уроків.

Бійку влаштувала старша дівчинка, яка повалила колишню подругу на землю. Фото: скріншот з відео.

У селі Вербка під Ковелем (Волинська область) зафіксували випадок буллінгу в школі. Там дві школярки 12-ти і 15-ти років побилися на очах у однолітків, які зняли бійку на мобільні телефони. У мережі відео опубліковано ресурсом «Ковель Онлайн», передають Патріоти України.

За словами очевидців, колишні подруги за допомогою кулаків з'ясовували стосунки. В результаті - постраждала семикласниця. Одна з учасниць бійки вчиться в школі № 7 міста Ковеля, інша - в навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого і сталася бійка.

На ролику видно, як дівчина завдає кілька ударів суперниці, а коли та падає - добиває кулаком, в той час як жертва кричить. Старшу дівчину, яка влаштувала бійку, звуть Тетяна, їй 15 років. Педагоги кажуть, що раніше ні з ким не конфліктувала. Вчителям вона зізналася, що викликала на розмову колишню подругу через образливі коментарі в соцмережах. Бити не планувала, але не втрималася. Адже та образила її батьків. Вчителі кажуть, що бійки на порозі школи в селі не бачили, тому що билися дівчата після уроків.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...