Вона побачила це уві сні: Сергій Бабкін відверто розповів про зраду дружині (відео)

У житті пари була історія, після якої танцівниця стала всюди супроводжувати музиканта.
Сергій та Сніжана Бабкіни. Фото: Інстаграм.

Сергій та Сніжана Бабкіни - одна з найбільш зразкових пар українського шоу-бізнесу. Подружжя завжди разом, завжди нерозлучні. Але так було не завжди. У житті пари була історія, після якої танцівниця стала всюди супроводжувати музиканта. Раніше артист вже розповідав, що на третьому році спільного життя у них з дружиною стався серйозний конфлікт, який ледь не призвів до розлучення. Але про причини тоді промовчав. На відверте зізнання Бабкін зважився в YouTube-проекті Маши Єфросиніної "Іспит", передають Патріоти України.

"Я зробив дуже боляче. Цьому прощення немає. Я як чоловік дуже сильно налажав", - говорить музикант. За словами артиста, це сталося після розпаду гурту 5'nizza.

"Я став сольним виконавцем і почав частенько їздити, - згадує Сергій. - Вона (Сніжана, - ред.) не була зі мною, не їздила". В одній з таких поїздок і трапилася зрада.

Коли Бабкін повернувся додому дружина заявила йому, що все знає. Виявляється, про невірність чоловіка Сніжана дізналася уві сні. "Я бачила сон, що ти сидиш посеред кімнати, а навколо тебе дуже багато ляльок Барбі. А ти сидиш і знизуєш плечима. Це правда?", - згадує музикант розмову з дружиною.

Але Бабкін не хотів зізнаватися і назвав підозри дружини "маренням". "Я відмовлявся, розлютився, кричав навіть. А ввечері мився у ванній і почав сильно плакати. Сніжана спокійно зайшла, побачила все і пішла", - поділився він.

Після цього Сніжана зібрала валізи і стала йти. "Я зупиняв її, на колінах вимолював прощення, просив дати час, обіцяв все виправити", - згадує Бабкін.

Але сім'ю врятувало не це, а "загадковий господар", про якого Сергій вже не раз розповідав. "Йдучи Сніжана почула, що у ванній біжить вода, а я, коли йду все перекриваю, всі крани. Вона зайшла і побачила повну ванну води, яка вже випливає за краї. Вона раз, а крани закриті, починає швиденько цю воду витирати ганчіркою, тому що все ллється на підлогу ... і відчуває, що хтось стоїть в такій же позі і дихає біля неї і каже: "Що ви? Що ви робите? "І вона сіла на валізи і заспокоїлася", - поділився артист.

З тих пір Сергій і Сніжана нерозлучні. Бабкін не приховує, що легко піддається спокусам, тому постійна присутність дружини поруч його зупиняє. "Мені так треба, тому що я себе знаю. Я людина слабка в цьому плані, - говорить артист. - Я хочу, щоб вона завжди була поруч зі мною. Просто коли вона поруч - дуже спокійно, добре, все на своїх місцях".

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...