"Вона сама напала!": Офіцер ЗСУ у казармі побив жінку-колегу (фото)

Офіцер ЗСУ побив військовослужбовицю після того, як вона відмовилася відповідати взаємністю на його залицяння. Про це повідомляє журналістка Ірина Сампан на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами постраждалої, побиття сталося позавчора ввечері. Вона розповіла журналістці, що проживає в казармі поліпшеного планування. У кімнаті заклинили двері, і жінка намагалася відкрити їх із коридору, коли повз ішов нетверезий старший лейтенант. Він став навпроти військової і почав до неї приставати.

Жінка пояснила, що відштовхнула його і він розлютився, став заламувати їй руки. Вона противилася і виривалася, а потім схопила офіцера за горло, щоб показати, що не піддасться. Чоловік відштовхнув її і намагався зняти це на телефон, коли вона попереджала нападника про наслідки його дій.

“Я вибила телефон щосили, телефон розбився, на мій крик підбіг черговий казарми, але мій кривдник вигукнув: «Виклич ч/ч, тому що я її заспокоїти не можу». Я його намагалася попередити, що йому це так не зійде, він сміявся, подзвонив ТВО командиру, майору, пояснюючи це так, що у нас грала голосно музика. Він попросив, щоб ми зробили тихіше, я його не послухала і зав’язалася суперечка. Офіцер, він не може так вчинити, а винна у всьому я. Сказав, що пошкодую про це”, – навела Сампан слова військової.

Військова поскаржилася, що для всіх зараз саме вона виглядає розбійницею і порушницею порядку, в той час, як її шантажують. Вона зазначила, що боїться за свою службу, оскільки хоче служити далі.

“У санчастині я просила, щоб мене направили в госпіталь, мені сказали, що всі питання через майора. Коли я звернулася до нього, він сказав: “Ідіть, займайтеся своєю роботою”. Вони вимагають, щоб я відшкодувала телефон, я погодилася, щоб мене не чіпали”, – підсумувала потерпіла.

Журналістка і волонтерка Ольга Решетилова пізніше повідомила, що розмовляла з майором Боровичем, який повіз військову на експертизу в наркодиспансер і проходити поліграф.

“На моє запитання, на якій підставі майор самовільно проводить слідчі дії, кинув слухавку. Навіть не знаю, яка з цієї черги помилок стане вирішальною в його кар’єрі”, – написала вона.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...