"Вона утримувала своїх коханців": Скандальний музкритик Сосєдов вирішив розкрити "страшну таємницю" Пугачової

Російський музичний критик Сергій Сосєдов раніше співав оди Аллі Пугачовій, проте після її засудження війни в Україні він різко змінив риторику. Зараз він всіляко намагається "вколоти" її, та болючіше, зазначають Патріоти України.

Цього разу він висловив свою думку з приводу слів Лайми Вайкуле, яка підтримала Примадонну на тлі цькування її сім'ї. Днями співачка сказала, що Пугачова утримувала всю Росію. Але Сосєдов з її думкою категорично не згоден.

"Нічого дурнішого неможливо собі придумати, вона, мабуть, зовсім вижила з розуму. Коли господь хоче покарати людину, він позбавляє її розуму. "Утримувала Радянський Союз" - вона взагалі в своєму розумі? Сама фраза дурна. "Я вносила вклад" якщо тільки. Та й який ти внесок зробила? Кого ти утримувала? Ти утримувала своїх коханців, чоловіків, ось кого могла утримувати, але ніяк не Радянський Союз", - наводить слова Сосєдова Telegram-канал "Зірковий пил".

Він додав, що це, скоріше, держава утримувала Пугачову, а не вона її. І глядачі, які ходили на її концерти. "Дурні, звичайно, що ходили, тому що ходити там нема на що було, це не той рівень майстерності і артистизму, на який треба ходити", - підсумував Сосєдов.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...