Вона впевнена, що це хороша ідея? Багатодітна "Місіс Росія" показала свою святкову сукню з глибоким декольте (фото)

Свою святкову сукню з глибоким декольте показала у забороненій у РФ соціальній мережі Instagram дружина відомого російського телеведучого Дмитра Діброва, матір трьох синів, модель, володарка титулу «Місіс Росія 2017» Поліна Діброва, повідомляють Патріоти України.

«С Новым 2023 годом, мои дорогие! Пусть каждый дом будет наполнен любовью, счастьем и благополучием! Пусть год подарит каждому много ярких, добрых моментов! Обнимаю вас всем сердцем, давайте верить в чудеса!» - звернулась Діброва до фанів.

«Вы очень красива», «Полина, вы невероятно красивая, сияющая, счастливая», «Вы прекрасны! Оставайтесь всегда такой яркой и красивой», - написали фани.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...