Вона забула вдягнути трусики? Жінка розсмішила мережу невдалим кадром на пляжі (фото)

Жінка хотіла сфотографуватися з дитиною на пляжі, а замість цього розсмішила користувачів мережі. Люди не відразу зрозуміли, що саме зображено на фото. Кумедний кадр опублікував паблік Newbornbaby, передають Патріоти України.

У підписі до нього автор написав, що не у всіх є можливість поїхати у відпустку, але всі заслуговують від душі посміятися над відпочивальниками. Допис зібрав понад 1600 коментарів і став вірусним. На фотографії жінка годує свою дитину, закутану в рушник. Сама вона сидить в бікіні на шезлонгу. Однак, через невдалий кадр людям здалося, що годуюча мати не одягла низ від купальника.

Ілюзія розсмішила підписників, тому фотографія завірусилася в інтернеті. Сама жінка не в захваті від такої популярності. "Коли ти хочеш зробити хороший кадр під час чудових вихідних, а виходить зовсім не так, як хотілося!", – скаржиться молода мама.


Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...