"Вони будуть у мене готувати та віджиматися": Клопотенко заговорив про участь у шоу "Холостяк" та ставлення до дівчат

Євген Клопотенко у 2020 році зізнався, що мати стурбована його парубоцьким статусом.

34-річний телеведучий, шеф-кухар і переможець "МастерШеф" на каналі СТБ Євген Клопотенко заявив, що, якщо він стане головним героєм шоу "Холостяк" на СТБ, глядачі вважатимуть його "найогиднішою людиною у світі". Про це він розповів в інтерв'ю, яке 4 лютого опублікували на YouTube-каналі "Люкс ФМ", передають Патріоти України.

"Я просто "читаю" людей і знаю, що вони роблять і навіщо вони це роблять. Думаю, на "Холостяку" багато дівчат, які просто прийшли для піару. Я їх буду вести до кінця – вони будуть у мене готувати, танцювати, віджиматися, кролів причісувати. Будуть робити все, а в кінці я їх вижену. Це жахлива річ, але це ж так буде весело", – заявив він.

Клопотенко підкреслив, що поки йому не надходило пропозицій від продюсерів шоу, але якщо запропонують, він "буде розглядати".

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...