"Вони думають, що це круто": У Харкові дівчина роздяглася в метро заради відео у "Тік Ток" і шокувала очевидців (відео)

У Харкові дівчина влаштувала сеанс стриптизу прямо у вагоні метро, роздягнувшись на камеру перед іншими пасажирами. На такий вчинок її спонукало бажання зняти ефектний ролик для соцмережі Tik Tok. Кадри 19 лютого опубліковано на Facebook-сторінці "ХС. Харків", передають Патріоти України.

Молода дівчина вирішила оголитися, сидячи між пасажирками в масках. Ті не звертали увагу на дії "зірки інтернету, що сходить", і лише зрідка скоса поглядали на неї.

Спочатку харків'янка зняла штани, і поклала червоний банний рушник на ноги. Потім позбулася кофти, продемонструвавши свою легку ночнушку-негліже, що не надто приховувала форми дівчини від сторонніх поглядів. Свої дії блогерка супроводжувала "збентеженим" сміхом, червоніла та бліднула. Вона обернула волосся рушником, наче після душу. Що було далі - залишається невідомим, позаяк зйомка на цьому моменті була припинена. "Харківські ТікТокери продовжують підкорювати громадський транспорт", - йдеться у підписі до відео.

Користувачі мережі відреагували на витівку по-різному: багатьох дії дівчини в метро сильно обурили, а саму її "нагородили" невтішними епітетами; деякі провину за такий перформанс поклали на популярну соцмережу, заради збільшення лайків в якій молоді юзери нерідко йдуть на дивні вчинки. А також знайшлися і ті, хто просто з іронією поставився до події та посміявся над "жертвою" чергового челленджу в інтернеті.

  • Зовсім сором втратила, коріння непрофарбоване всім демонструє, хоч би капюшоном прикрилася.
  • Де**льна молодь нині пішла. Зовсім сором втратили. Заблокувати на**р цей Тік Ток треба.
  • Старечий маразм у 17.
  • А чому без маски?
  • Ну що, на цьому все і закінчилося? Її б в такому вигляді та на мороз, що б мізки в голові знайшлися від холоду!
  • Вони думають, що це круто.
  • Подзвонили в поліцію і на наступній станції здали! Лайки понад усе! Не смішно...
  • Скоро ТікТок заблокують.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...