"Вони якісь нелюди": Катерина Бужинська розповіла, як на мітингу агресивна проросійська болгарка вкусила проукраїнську за руку (фото)

Катерина Бужинська у коментарі для ЗМІ, розповіла, що після мітингу у Софії на підтримку України стався інцидент, передають Патріоти України.

Болгарка, яка підтримує війну Росії в Україні, напала на іншу болгарку, яка підтримує українців. Перша хотіла вихопити у другої український прапор. Проросійська болгарка вкусила за руку проукраїнську болгарку.

Потерпіла громадянка Болгарії звернулася до лікаря і він констатував їй рвану рану. "Я в шоці від цих людей. Вони якісь нелюди. Це щось жахливе. Вони, наче зомбі якісь. Злобні, агресивні", - говорить співачка.

Катерина зізнається, що проросійських болгарів видно одразу - вони мають злий вигляд. А болгари, які підтримують Україну, - добрі, милі і співчутливі. Для прикладу артистка надіслала світлини, щоб ми самі могли порівняти два табори болгарів - проросійських і проукраїнських.


Джерело: ТСН.ua

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...