Вони їх навіть не закопують: У МВС показали, як російські окупанти покидали трупи своїх військових

Російські окупанти посеред полів кидають гнити трупи своїх військових. Це - демонструє не людське ставлення вбивць навіть до своїх співгромадян. Про це йдеться у повідомленні МВС України, передають Патріоти України.

На околицях Малої Рогані, Вільхівки та Харкова валяються трупи окупантів, які Росія відмовляється забирати. Гвардієць Дмитро розповів, що окупанти своїх кидають у ями.

"Вони їх навіть не закопують. Люди лежали більше тижня на сонці. У Вільхівці після зачистки також знайшли братські могили окупантів", - каже Дмитро. Біля Малої Рогані ціла лісосмуга заповнена спаленою технікою та трупами окупантів.


"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...