"Вони не вірять моїм розповідям про війну в Україні": Відома співачка розповіла про стосунки з батьками-росіянами

Відома співачка родом із Росії Юлія Юріна, яка засуджує криваву політику Кремля та навіть спалила свій російський паспорт, розповіла про стосунки з батьками. Виявилося, що екс-солістка гурту "YUKO" намагається донести правду про події, що відбуваються в Україні. Але її мама і батько вірять лише пропаганді, яку показують в РФ, передають Патріоти України.

"В мене багато в телефоні фотографій: нерозірвані ракети, мертві коні, люди, які пережили окупацію або не пережили, історії від їхніх родичів. Але це все нівелюється тим, що пропонує їм російська пропаганда. Все, про що я розповідаю - вони не вірять, а вірять в те, що їм кажуть. В мене немає відчуття, що вони мене люблять як доньку, в мене є відчуття, що вони просто намагаються висловити своє незадоволення життям, наче я винна в цій війні", - розповіла Юлія в інтерв'ю "Суспільне Культура".

Тому будь-які розмови з батьками закінчуються у співачки скандалами та нерозумінням одне одного. "Ми говоримо на підвищених тонах, ми сваримося. Востаннє, коли вони мені телефонували, був величезний скандал через концерт з українською традиційною творчістю. Все, що я отримала: "Як ти посміла сказати, що Росія йде на х*й?". Це єдиний висновок, що вони мені кажуть", - наголосила Юріна.

І додає, що не бачила рідних з 2019 року. Проте, якщо з ними щось станеться - вона не зможе приїхати. "Мені доводиться зараз вже думати, що мені потім треба буде вигадувати, бо я не можу туди приїхати. Мене посадять років на 20, а той більше. Бо вся моя діяльність, яку я зараз роблю, я вже наговорила на декілька статей собі, якщо я приїду в РФ. А батьки старіють і я дуже часто замислююся, що робити, якщо вони помруть", - сказала дівчина.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...